twitter
rss

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites
23 sep

Wij hebben heel vaak de nieuwste kinderboeken op onze kraam. Hieronder staan voorbeelden van de boeken die we verkopen.  

12 feb
Het leven van een loser (Engels: Diary of a Wimpy Kid) is een komische geïllustreerde boekenserie van de Amerikaanse schrijver, striptekenaar en computerspellenontwerper Jeff Kinney. Het eerste boek verscheen in de Verenigde Staten in april 2007 en stond op nummer één op de New York Times-bestsellerlijst.De boeken zijn allemaal dagboeken van het hoofdpersoon, die Bram Botermans heet. Omdat het een dagboek van een kind is staat het vol met “handgeschreven” teksten en simpele tekeningen van wat hij elke dag meemaakt. Vanaf de tijd dat er een online versie van is gemaakt geniet het van erg hoge populariteit en economisch succes.
14 okt
Wolf is een detectiveserie voor de jeugd vanaf 10 jaar. De serie gaat over een herdershond genaamd Wolf, welke door de broers Arne en Paul Westra gevonden is, terwijl hij vastgebonden zat aan een groengeschilderd paaltje in het bos. Het drietal lost in ieder boek een misdaad op, waarbij vooral Wolf een grote rol speelt.
14 okt
Een jaar lang op zoek naar dolfijnen: voor Jody McGrath gaat haar liefste wens in vervulling. Samen met haar ouders, haar broertjes Sean en Jimmy en de rest van de bemanning vaart ze met het schip Dolphin Dreamer de wereld…
14 okt
De serie gaat over twee zusjes, de tweeling Ellis en Thelma Bongers, die allerlei avonturen beleven. Ze hebben twee broertjes, Lex en Leo (ook een tweeling) die door hun oudere zussen Loe-Loe genoemd worden. De hond Spikkel komt ook in vele verhalen voor.
14 okt
De Kameleon is een Nederlandse jeugdboekenserie. De eerste zestig delen werden geschreven door Hotze de Roos. De daarna volgende delen zijn van Piero Stanco en van Fred Diks. Er bestaan inmiddels 66 verschillende titels, waarvan een aantal in het Fries is vertaald.
23 sep
Geronimo Stilton is een kinderboekenreeks over een “wakkere muis”. Geronimo is een bange, maar zachtaardige muis, die niets liever zou willen dan een rustig leven, maar hij wordt telkens betrokken in wilde avonturenreizen met Thea, Klem en Benjamin. De muis is zowel de hoofdpersoon als de schrijver van de boeken. De boeken worden geschreven naar een idee van Elisabetta Dami. De reeks wordt onder andere geïllustreerd door Larry Keys. De boeken richten zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en is ondertussen vertaald in 35 talen. In de serie zijn zowel leesboeken als stripboeken rond Geronimo Stilton verschenen.