twitter
rss

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites
12 okt

Wij hebben verschillende jeugdboeken voor de tieners vanaf 11 jaar, zoals onder andere Hoe overleef ik…?, Carry Slee, MZZL meiden, Mel Wallis de Vries, etc.  

12 feb
Het leven van een loser (Engels: Diary of a Wimpy Kid) is een komische geïllustreerde boekenserie van de Amerikaanse schrijver, striptekenaar en computerspellenontwerper Jeff Kinney. Het eerste boek verscheen in de Verenigde Staten in april 2007 en stond op nummer één op de New York Times-bestsellerlijst.De boeken zijn allemaal dagboeken van het hoofdpersoon, die Bram Botermans heet. Omdat het een dagboek van een kind is staat het vol met “handgeschreven” teksten en simpele tekeningen van wat hij elke dag meemaakt. Vanaf de tijd dat er een online versie van is gemaakt geniet het van erg hoge populariteit en economisch succes.
14 okt
  Bijna iedereen heeft wel eens van Carry Slee gehoord. En natuurlijk een boek van haar gelezen. Ze schreef ruim vijftig boeken. Daarvan zijn er heel wat bekroond door de Nederlandse Kinderjury en door de Jonge Jury!
14 okt
Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur  van dit moment: haar boeken zijn razend populair en worden door een grote en  sterk groeiende groep fans verslonden. De verhalen zijn vlot en realistisch  geschreven en spannend tot de laatste bladzijde.
14 okt
Gone (Verlaten) (Officieel The Exile) is een sciencefictionboek voor jongvolwassenen, geschreven door de Amerikaanse auteur Michael Grant. Het boek verscheen in 2008. Het is het eerste boek in de Gone-reeks en het boek wordt ook wel Verlaten genoemd (in het Engels: The Exile). Gone is een zesdelige boekenserie, waarvan er vijf zijn verschenen.